Over ons

Bij J.A. van Boxtel B.V. krijg je waar voor je geld

Over Aannemingsbedrijf J.A. van Boxtel B.V.

Aannemingsbedrijf J.A. van Boxtel B.V. is in meer dan een halve eeuw uitgegroeid tot een allround bouwbedrijf.

Met de kennis die wij in al die jaren hebben opgedaan, staan wij garant voor de uitvoering van de mooiste bouwprojecten. Die projecten zijn heel uitlopend. Van een grote bedrijfshal tot een prachtige villa aan de dijk. Van een landbouwschuur tot aan seriematige woningbouw. Ook het herinrichten van bedrijfspanden zoals kantoren behoort tot de mogelijkheden. Voor projecten met een hoge moeilijkheidsgraad lopen wij niet weg. Die uitdaging gaan wij maar al te graag aan.

Daarnaast werken wij heel transparant. We staan bekend om onze uitgebreide begrotingen, die zijn niet in nevelen gehuld. Wij vinden het belangrijk dat de opdrachtgever weet waaraan hij zijn geld spendeert. Daarnaast zijn wij helder in onze communicatie.

Alles valt en staat met een goede organisatie, dat weten wij. Daarom besteden wij veel aandacht aan een goede voorlichting richting onze opdrachtgevers. Wij geven hen een dusdanig advies zodat de opdrachtgever een weloverwogen besluit kan nemen over het te realiseren traject.

Wij hebben een groot team van experts om ons heen verzameld die vervolgens met de opdracht aan de slag gaan. Echter, voor de opdrachtgever blijven wij het aanspreekpunt.

Doordat we een grote diversiteit van projecten aannemen en deze uit te voeren, houden wij onze kennis en kunde op peil. Daarnaast bezoeken onze ervaren werknemers ook workshops en cursussen om up to date te blijven betreft de nieuwste ontwikkelingen. Die laatste vertalen wij vervolgens in de uitvoering van de projecten.

Het bedrijf is opgericht door Jan van Boxtel op 1 april 1961. Zoon Jos kwam in 1987 in dienst, zoon Peter in 1990. Samen voeren zij nu de directie.

Neem contact op

Politiekeurmerk

Aannemingsbedrijf J.A. van Boxtel B.V. mag aan bestaande huizen het Politiekeurmerk uitdelen. Wij zijn hierin uniek in de regio Bommelerwaard. Wij gaan langs om bewoners een inbraakpreventieadvies te geven. Het advies gaat over beveiligingsmaatregelen op het niveau van het certificaat Beveiligde Woning. Afgaand op het advies kunnen wij de benodigde beveiligingen zelf aanbrengen. Daar hoort een prijsopgave bij waarop duidelijk staat aangegeven wat de kosten zijn om de woning politiekeurmerkwaardig te maken. Echter, de bewoner kan de maatregelen ook zelf doen uitvoeren. De rol van aannemingsbedrijf J.A. van Boxtel B.V. blijft dan beperkt tot advisering en de beveiligde woning van de klant controleren om te zien of deze woning in aanmerking komt voor het certificaat Beveiligde Woning en, bij goedkeuring, het verstrekken van het certificaat. De advisering vindt altijd plaats door een gecertificeerde preventieadviseur. Naast het advies krijgen bewoners een veiligheidskaart met daarop tips om hun huis onaantrekkelijk te maken voor inbrekers. Dit is nog steeds nodig, het aantal inbraken blijft anno 2015 blijft hoog. De schade bij een inbraak is groot en dan hebben we het name over de emotionele schade. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen maakt veilig wonen mogelijk. PKWV-bedrijven zoals aannemingsbedrijf J.A. van Boxtel B.V. helpen u daar graag bij.

Wist u dat een woning met een Politiekeurmerk Veilig Wonen twee keer zo veilig is dan een woning zonder dit toegekende keurmerk.

Politiekeurmerk

bouwgarant

bouwgarant

Aannemingsbedrijf J.A. van Boxtel B.V. heeft het label BouwGarant. Dat betekent dat het bedrijf over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikt, een aantoonbare ervaring heeft en duidelijke afspraken maakt met opdrachtgevers van offerte tot oplevering. Daarnaast kunnen opdrachtgevers kiezen voor extra zekerheid door een garantie af te sluiten. Mocht er onverhoopt een voorval plaatsvinden waardoor onze opdrachtgever niet tevreden is, dan kent BouwGarant een uitgebreide regeling waarbij adequaat oplossen van de klacht centraal staat. Als er in het traject iets mis is gegaan, dan is er zowel een afbouw- als herstelgarantie voor de opdrachtgever.

energielabel

Minder energie verbruiken is tegenwoordig een hot item. Wij zijn op de hoogte van energiezuinig bouwen. Tijdens het bouwen van een project denken wij als bedrijf na over hoe we de energiekosten zo laag mogelijk kunnen houden voor de toekomstige eigenaar. Energiezuinig bouwen wordt steeds belangrijker, dit is de toekomst. Isoleren is een trend.

energielabel

Fundeon

Fundeon

Ons aannemingsbedrijf is een erkend leerbedrijf. Bij een erkend leerbedrijf leren jongeren die een MBO-opleiding in de bouwsector volgen, het vak in de praktijk. Zo zorgen de bedrijven er zelf voor dat er de komende jaren voldoende goed opgeleide vakmensen beschikbaar zijn. De beroepspraktijkvorming is een belangrijk onderdeel van de beroepsopleiding. Leerlingen doen deze beroepspraktijkvorming in de vorm van een leerbaan of stage bij een leerbedrijf zoals J.A. van Boxtel B.V. Het leerbedrijf geeft de leerling tijd, ruimte en begeleiding om het vak te leren en naar school te gaan om praktijktoetsen uit te voeren. Ervaren vakkrachten, ook wel leermeesters, begeleiden zorgvuldig de leerlingen. Deze door Fundeon gecertificeerde leermeester doet de dagelijkse begeleiding en de beoordeling van de leerling in de bouw.

Het opleiden van leerlingen kost tijd en energie, maar levert vooral veel op. Door zelf leerlingen op te leiden, ontstaat binnen het bedrijf een goede mix van jongere en oudere werknemers. Ook wordt een goede basis gelegd voor een langdurig en succesvol dienstverband. Leerlingen brengen vernieuwing in het bedrijf. Ze zijn op de hoogte van de laatste technieken, hebben nieuwe ideeën en brengen nieuw elan. Bovendien laat Van Boxtel als erkend leerbedrijf zien dat het deskundig en maatschappelijk betrokken is.

Nazorg

Is het bouwproject opgeleverd? Dan kunnen opdrachtgevers rekenen op een passende nazorg. Mocht er onverhoopt iets voorvallen, dan lossen wij dit op. Wij gaan enkel voor perfectie. Zoals al eerder gezegd: betrouwbaarheid en transparant zijn staan hoog bij ons in het vaandel.

Nazorg

Bent u geïnteresseerd? Neem dan snel contact op, wij helpen u graag verder!